Hlavní obsah
Článek

Silák Arnold Schwarzenegger (76), který je v posledních týdnech kvůli svému nemanželskému synovi s uklízečkou propíraný ve všech médiích světa, nemá opravdu smysl pro věrnost. Poté, co vyměnil manželku Mariu Shriver za mladou neznámou dívku, obnovil i svůj vozový park. Tento milovník Hummerů si totiž pořídil luxusní Bentley.

Byl první celebritou na světě, která si pořídila Hummera pro soukromé účely. Dokonce léta prosazoval, aby se tento typicky vojenský vůz začal vyrábět sériově, což se mu podařilo. Po letech se ale své lásky vzdal. Přestože od roku 1992 žádné jiné auto snad ani nevlastnil, v době, kdy se mu kvůli sexuálním skandálům hroutí manželství, se rozhodl pro změnu.

Akční hrdina a bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger byl totiž v centru Los Angeles spatřen v luxusním Bentley. A na to, že je Arnold v současnosti nezaměstnaný a hrozí mu porozvodové finanční vyrovnání s manželkou, se kterou žil dlouhých pětadvacet let, dost rozhazuje. Cena tohoto vozu se totiž pohybuje kolem pěti miliónů korun.

Související témata:
Bentley

Reklama

Další články

Načítám