Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpívající právník Petr Pečený a jeho skupina Doctor P.P. vypustili do světa další klip. Jedná se o video k písni Jsem dokonalej, v němž se frontman kapely stylizoval do dvojrole mafiánského bosse a účetního Fantozziho a ozdobil se společností hned několika velmi půvabných žen.

Aby bylo vše dokonalé, natáčelo se na Sicílii, na jedné z nejoblíbenějších pláží a v romantických kulisách uliček v Syrakusách. Vzpomínky z pobytu má nevšední. „Nerad se kromě koncertů předvádím, takže jsem měl velké obavy z natáčení mezi lidmi, ale siciliáni byli úžasně bezprostřední. Na tržišti okamžitě přistoupili na naši hru a nabízeli mně jako padremu své zboží a na konci natáčení nám místní rybáři předvedli i svou kapelu. Když jsme natáčeli na pláži, bylo tam na konci snad tisíc lidí a všichni zpívali v pro ně naprosto neznámé řeči, která připomínala ruštinu, text Jsem dokonalej a ohromně se při tom bavili,“ smál se Pečený.

Zapomenout nemůže ani na své působivé křoví. “S takhle krásným doprovodem se k moři nejezdí každý den. Z blonďaté modelky Petry Růžičkové, která hraje moji zlou manželku, byli chlapi od tří do sta let u vytržení a ani se jim nedivím,“ culil se zpěvák, který si krásky vybíral mimo jiné v soutěži na facebookovém profilu kapely, do níž se zapojila více než stovka fanynek kapely Doctor P.P.

Reklama

Další články

Načítám