Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová si na mateřskou dovolenou nemůže stěžovat. I během ní vydělává pořádný balík. A výrazně jí v tom pomáhá její devítiměsíční dcera Claudia. Ta za poslední dva měsíce stihla nafotit už dvě kampaně.

Kontrakt na reklamu na dětské hračky měla nasmlouvanou ještě předtím než se narodila. Moderátorka ji "vybojovala" i pohádkový honorář. Mluví se o čtvrt miliónu korun. "Už na ultrazvuku zkrátka byla Claudinka tak krásná, že volba firmy byla jednoznačná," směje se Kristelová. K honoráři se kvůli smlouvě vyjadřovat nemůže. " Honorář byl zajímavý, má šest čísel a Claudia ho má pečlivě uložený na svém účtu. Na fotkách jsme sice obě, ale já jsem štědrá máma. Všechno je Clauďáka," prozradila moderátorka.

Specielní požadavky prý devítiměsíční holčička během focení neměla. "Modelkovské manýry zatím nemá, vyžaduje během focení jen pořádnou láhev sunaru, čisté pleny, svojí nejoblíbenější hračku hrošici LULU a také chladivá kousátka. Rostou nám zoubky," říká Kateřina.

Před pár dny malá Claudia nafotila už druhou kampaň. "Claudinka se jako modelka asi osvědčila a nafotila další reklamu na JJ Cole, což jsou přebalovací tašky, bez kterých se (jak ví každá maminka) fungovat nedá. Na další kontrakty čekáme. Prosíme ale termíny hodně dopředu, Claudinka má diář velmi plný," dodala se smíchem Kristelová.

Další články

Načítám