Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měla dvacetiprocentní šanci na přežití a svedla boj o vlastní život. Bývalá partnerka Martina Pouvy má za sebou náročné období. Petra Friedlová musela být po masivním krvácení do mozku uvedena do umělého spánku. Brunetka však zabojovala, z nemocnice je zpět doma a vrací se ke svému životu.

Aktuálně si Petra užívá radosti běžných dnů, k nimž patří výlety či obyčejná koupel ve vaně. Odtud dokonce poslala svým fanouškům pozdrav. „Mám svoji první vanu, je to nádhera, strašně si to užívám,“ svěřila se Petra, která se při koupání natočila zcela nahá. Její tělo, které si nyní hýčká, zakrývala jen pěna.

Petra stále odpočívá a na své tělo je náležitě pyšná. Nyní je ráda, že už nemusí dýchat pomocí kyslíkové bomby a může jít třeba i na procházku. „Nejvíc se mi to podepsalo na psychice. Zázrak je, že nemám poškozený mozek. Ztráta paměti je dočasná stejně jako to, že jsem nemohla chodit. Jsem vděčná pánu bohu a lékařům, že jsem naživu,“ svěřila se Super.cz Petra, která prozradila, že prochází vlastní proměnou.

I proto by byla ráda, kdyby už nebyla spojovaná se svým bývalým partnerem a moderátorem televize Nova. „Já bych vás všechny chtěla požádat, abyste o mně psali jako o Znovuzrozené Petře,“ svěřila se Friedlová. „Já si procházím transformací. Nacházím svůj vnitřní klid,“ dodala se svém prohlášení Petra.

Další články

Načítám