Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Noid Bárta (43) sice už naskočil do zkoušení muzikálu Lucie, ale jakmile má aspoň pár hodin pauzu, užívá si prázdniny po chlapsku. Tak si s bratrem Štěpánem nenechali ujít velkolepou show pro velké kluky na autodromu v Sosnové.

Ten se už počtvrté proměnil v Destruction derby arénu. Nebývalé adrenalinové zážitky si Noid vyzkoušel v rámci speciálního V.I.P. závodu, ve kterém startoval společně s Divokým Billem a mladou pop rapovou skupinou Dual Story Boyz. Největší strach měl Vašek ve chvíli, kdy byl svědkem bouraček a aut otočených na střechu.

„Po tom, co jsem viděl, se mi nechtělo do toho auta moc vlézt. Přeci jenom se mám docela rád a před zkouškami na muzikál Lucie bych nerad přišel k úrazu. Hlavně kluci z DSB dost machrovali, a protože jsem přece jen starší, snažil jsem se jim vysvětlit, že bych až tak neblbnul. Večer tady mají vystoupení a jelikož se líbili v Talentu Lucce, jsem zvědavej, jak to klukům jde," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám