Hlavní obsah
Článek

Tak tomu se snad ani nechce věřit. I čtyři roky po smrti krále popu Michaela Jacksona (†50) se stále spekuluje, zda zpěvák opravdu sexuálně zneužíval děti, jak někteří tvrdí, nebo ne. Podle svědecké výpovědi Wadea Robsona to tak ale skutečně bylo.

Wade byl údajně jedním z chlapců, které měl Jackson zneužívat. Sám ve výpovědi u soudu uvedl, že byl společně s dalšími hochy zneužit. Když mělo k aktu dojít, popová hvězda spustila alarm nacházející se v ložnici. Ten měl způsobit to, že když se někdo přiblížil k jeho ložnici na devět metrů, zvuk alarmu se vypnul. Jacksona tak nemohl nikdo nachytat.

„Ty hodiny byly napojeny na senzor. A Jackson také zamykal dveře,“ uvedl Robson o hodinách, v nichž byl údajně alarm ukryt.

Australský tanečník a choreograf v květnu podal na zpěváka žalobu, v níž požadoval odškodění. S Michaelem se seznámil v roce 1987, tedy v pěti letech a byl opakovaně zván na zpěvákův ranč, kde se děla údajná zvěrstva. Zpěvák jej měl údajně zneužívat mezi lety 1990 až 1997. I když Robson dříve Jacksona hájil, po jeho smrti stojí proti němu.

"Je to absurdní. Byl jedním z nejsilnějších svědků na obranu Michaela Jacksona," uvedl právník Tom Mesereau, který Jacksona v roce 2005 obhajoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám