Hlavní obsah
Článek

Herec Ben Affleck se letos představil jako talentovaný režisér. Jeho politický snímek Argo je tipován jako žhavý kandidát na řadu oscarových sošek, politické téma však hollywoodskou hvězdu nezajímá jen jako filmaře. Chce se mu věnovat profesionálně. Ben přiznal, že jedním z předsevzetí pro rok 2013 je příprava kariéry amerického politika.

Affleck má zatím v plánu připravit se na povolání senátora, v budoucnosti by ale nevylučoval ani úřad prezidenta Spojených států.

„Opravdu si velmi vážním a cením politického procesu v naší zemi. Je pro mě hodně významné, že můžu přijít do tohoto pořadu, který často sám sleduju, ale o své politické budoucnosti zatím nebudu nijak před kamerou spekulovat,“ uvedl Affleck k plánům v televizi CBS.

Benův dramatický thriller Argo vychází ze skutečného příběhu z roku 1979. Popisuje tajnou operaci, při níž se snažili agenti CIA zachránit šest Američanů zajatých v Íránu. Film divákům představuje skutečnou událost, o níž se celá desetiletí mlčelo. Snímek běží v českých kinech od konce listopadu.

Související témata:

Další články

Načítám