Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Veroniku Freimanovou (68) jsme naposledy vídali v seriálu Vyprávěj, kde hrála sedmdesátiletou babku, která si bolavé klouby natírá prošlou hadí mastí. Ve skutečnosti je to ale velmi půvabná žena.

Vždycky je pečlivě nalíčená, udržuje si štíhlounkou postavu, jakou mívala ve filmu Sněženky a machři. Ale už zase dostala roli babičky. "Ale tahle je aktivní právnička, k jejíž profesi patří i to, že se o sebe musí starat. Žádné bílé vlasy a hůlčičku v seriálu Cesty domů mít nebudu," ujistila nás Veronika.

Sama o sebe pečuje, co jí čas dovolí, a denně se líčí. "Vzhledem k tomu, čím se živím, musím nějak vypadat. Ale s líčením se musím krotit. Mám tendence se malovat i v civilu tak jako na divadle. Takže se snažím vystačit si s make-upem, pudrem, řasenkou, tmavými a světlými stíny a tužkou," vypočítala. Korektor prý nepoužívá, prozradila na představování nové řady luxusní francouzské dekorativní kosmetiky. "S roky obličej padá a čím více toho na něm je, tím to vypadá hůř," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám