Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku a moderátorku Nikol Moravcovou (36) byste minerálkou neuctili. "Mám ráda bublinky, které stoupají do hlavy, a je mi jedno, jestli je to pravé šampaňské nebo sekt. Takže minerálku fakt ne," přiznala Super.cz Nikol, která si koncem roku svých oblíbených nápojů hojně dopřává.

Sklenku na posilněnou si dala dokonce při učení textu na moderování openingu nového obchodu pro psí mazlíčky. "Teď je období, kdy mám opravdu hodně zakázek na moderování vánočních večírků a neskončí to tak hned. Pracuju dokonce i na Silvestra, kdy mě uvidíte na Staroměstském náměstí. Práci tam má i můj přítel, takže tam strávíme i večer," vysvětlila.

Pravou oslavu si s kamarády užije o den dříve ve Špindlerově Mlýně. "Tam už se zase těším, je třeba i trochu sportu," usmívala se spokojená a šťastně zamilovaná Nikol.

A když už má tak ráda šampaňské, zajímalo nás, zda jí už někdy partner naplnil touto tekutinou vanu. "Vyzkoušela jsem to sama v Tatrách, kdy jsem si nalila šampus do vířivky. Ale čekala jsem, že to bude bublat víc," svěřila se.

Po Novém roce ale plánuje Nikol detox. "Tedy aspoň 1. ledna zůstanu na čajíčcích. Den poté už si do čaje na horách asi naleju rum," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám