Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Svobodová (52) zažívá v těchto dnech velmi smutné okamžiky. V noci ze soboty na neděli jí zemřela milovaná maminka Jaroslava Horová. V posledních dnech jejího života i celou poslední noc byla Vendula u ní.

Teď je prezidentce Kapky naděje největší oporou syn Jakub a její přítel Vladimír Waas, s nímž začala nedávno randit. Ten s ní také teď tráví veškerý možný čas, aby v tak těžkých chvílích nebyla Vendula sama. „Vendula spí. Je vyčerpaná. Maminčina nemoc jí dala opravdu dost zabrat,“ cituje jeho slova Blesk.

Aby ne, v poslední době toho bylo na Vendulu opravdu hodně. Kromě rozvodových tahanic s Patrikem Aušem se o svou maminku, která trpěla rakovinou plic, starala, jak jen to šlo. Vzala ji domů a za pomoci ošetřovatelek jí dávala veškerou péči. Paní Horové se ale bohužel před týdnem velmi přitížilo a musela být převezena do motolské nemocnice, kde v noci ze soboty na neděli také zemřela.

Reklama

Další články

Načítám