Hlavní obsah
Článek

Petr Lesák, bývalá hlasatelská hvězda České televize a nyní majitel produkční společnosti, který má na triku řadu úspěšných televizních show, po vlně spekulací nakonec skutečně přišel o práci, která mu přinášela neskutečné zisky! Roky se celebrity předháněly, aby se mu zalíbily a on o nich odvysílal v prestižním bulvárním magazínu TopStar reportáž, teď ale dostal padáka a ztratil obrovský vliv na český hvězdný rybníček.

Prima se rozhodla vypsat tendr, protože chtěla, aby se TopStar posunul po letech stagnace dále. „Petr Lesák někomu musel šlápnout na kuří oko, proto mu lukrativní zakázku sebrali,“ myslí si zdroj z televize. Podle jiných informací je za vším fakt, že v poslední době velké celebrity odmítaly do pořadu natáčet. „Nový tým má za úkol napravit s hvězdami vztahy. TopStar má zmírnit, bude takový pohodovější. V týmu reportérek se nic nemění,“ dí další informátor s tím, že ani moderátorka Gábina Partyšová se nemusí bát o svou sesli.

Novým producentem TopStaru je velké televizní zvíře Petr Erben, bývalý šéf primácké výroby, který byl hlavounem také na Nově a v České televizi. Do konce roku má pořad na starosti ještě Lesák, již nyní se ale štáb seznamuje s novými podmínkami, které budou platit od prvního ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám