Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) bude už za několik hodin usilovat o svého dalšího Českého slavíka. A může se pochlubit opravdu světoznámým fanouškem. U televizních obrazovek mu bude napjatě držet palce samotný Jaromír Jágr (52).

Hokejista, který momentálně válí za Kladno, si nedovede představit, že by Českého slavíka vyhrál někdo jiný než Gott. Mnohonásobnému Slavíkovi přitom šlape na paty mladá generace v čele se stále oblíbenějším zpěvákem Tomášem Klusem (37).

„Pan Mistr Karel Gott může vyhrát už 38. Slavíka. To je něco neskutečného. Podle mě je to rekord, který nemá obdoby ani v mezinárodním měřítku. Nevím, jaká jsou pravidla, ale ze srdce si přeju, aby nám tento hudební Bůh zpíval na tomto světě ještě dalších padesát let. On je ale jediný, kdo může sbírat Slavíky, i když bude zpívat v nebi,“ vysekl Jágr Gottovi poklonu na sociální síti.

Hokejista nebude sledovat jen Gotta, ale i své kladenské spoluhráče z jedné pětky Tomáše Plekance (41) s Jiřím Tlustým, kteří budou na Českém slavíkovi předávat jednu z cen. „Doufám, že se večer společensky neunaví, nerad bych to zítra v Litvínově hrál sám,“ vtipkoval známý šprýmař.

Reklama

Další články

Načítám