Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Gábina Partyšová (45), ale už i její manžel Josef Kokta mluví o tom, že nejlepším řešením rodinné situace, do níž pár dospěl, by byl rozvod. "Rozvod je řešením, aby Gábina zůstala čistá," míní Kokta.

Chce také, aby se problémy v budoucnosti co nejméně dotkly jejich syna Kristiána. Kokta tak zároveň připouští, že mediální tlak, který zapříčinil svojí aférou, ubližuje celé rodině. Rozvod vidí jako východisko.

Ačkoli je doma situace velmi vyhrocená, Gábina stále funguje jako profesionálka. Dokonce s grácií odmoderovala akci ve Slovanském domě, kde mají s manželem pronajatý byt, v němž podle informací Super.cz v současné době přebývá Kokta, kterého sousedé vídají už od rána pokuřujícího a pozorujícího dění dole na Senovážném náměstí.

Gábina přímo v budově uváděla vernisáž výstavy reprodukcí fotografií z knihy Thus Spoke/Tak pravil LaChapelle, která potrvá do 22. prosince. Součástí programu bylo i hudební vystoupení zpěvačky Ivy Frühlingové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám