Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo ví, jak dlouho tenhle nápad zrál Ondřeji Brzobohatému (41) v hlavě, ale už zítra jej zrealizuje. Řeč je o jeho hudební vsuvce, kterou se chystá předvést na zítřejším galavečeru Český slavík, který bude moderovat.

Snad inspirován úspěchy přítele Dary Rolins Rytmuse, pro slavnostní předávání cen pro nejlepší české hudební interprety si Brzobohatý připravil krátké vystoupení, během něhož na pódiu před zaplněným hledištěm Státní opery předvede, jak mu jde rappování. „Ondřej chce něčím překvapit a vymyslel si, že bude rappovat. Takže teď pilně trénuje,“ práskl zdroj ze štábu. Kdo ví, třeba trumfne i Nightworky, kteří na večer chystají novou verzi svého hitu Tepláky.

Dalším překvápkem pro přítomné hosty i diváky u televizních obrazovek bude společné vystoupení Marty Jandové, Celeste Buckingham a Terezy Černochové, na které prý bude radost pohledět. „Bude to velmi sexy vystoupení. Diváci se mají na co těšit,“ dodal zdroj ze zákulisí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám