Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kromě hereckých hvězd filmový festival v Cannes přivábil i další slavné celebrity z jiných odvětví šoubyznysu. Z modelingové sféry tentokrát nejvíc zaujala Cindy Crawford, která se doslova topila v záplavě blesků fotoaparátů. A není divu, sedmačtyřicetiletá diva je stále neuvěřitelná kočka!

Jedna z nejslavnějších topmodelek historie tak udělala čest svému jménu a oprášila slávu z 80. a 90. let na výbornou. V dlouhé splývavé róbě s netradičně řešeným dekoltem a hlubokým výstřihem přitahovala oči všech jako magnet. Kromě bezchybného hrudníku se pochlubila i pevnými pažemi a svalnatými rameny.

Modelka se na červeném koberci setkala se svou nástupkyní, jednadvacetiletou modelkou Georgií May Jagger, která na sebe nejlépe upozornila odvážnou kampaní na parfém Just Cavalli, i s jejím otcem Mickem Jaggerem. Dále pak fotografům pózovala s Evou Cavalli, manželkou a designérkou módního návrháře Roberta Cavalli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám