Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle jsou komiksoví hrdinové Asterix a Obelix po česku. Namaskovaní známí čeští baviči nafotili neskutečné snímky a poznal by je málokdo. Každý týden baví televizní diváky v pořadu Partička na Primě. Jeden z nich se bude rozvádět a má novou milenku, kvůli které opustil manželku Lindu Finkovou. Poznáte je?

V Asterixe a Obelixe se kvůli kalendáři Proměny 2013 proměnili Richard Genzer a Michal Suchánek. „Tahle neuvěřitelná proměna nás napadla na poslední chvíli. Pořád jsme si lámali hlavu, co Geňovi a Suchošovi nabídnout, aby to bavilo jak je, tak nás, ale hlavně fanoušky našeho kalendáře,“ vysvětlují hledání role pro Michala Suchánka a Richarda Genzera autoři Proměn - fotograf Petr Kurečka a režisér Marek Škarpa.

„Geňa dokonce navrhoval Základní instinkt, ale instinktivně jsme pochopili, že to by bylo moc. I když takovou interpretaci slavné bezkalhotkové scény se Sharon Stone by asi nikdo nezapomněl," upřesnili autoři kalendáře.

„Když si kluci navlíkli kostýmy, Geňa dostal ty šílené kalhoty a Michal blond paruku s mohutným knírem a helmu s křidélky, bylo nám jasné, že máme skvělou dvojici, která do kalendáře přinese zase trochu jinou atmosféru,“ dodali Kurečka se Škarpou.

Focení probíhalo na začátku listopadu a počasí téhle venkovní scéně vůbec nepřálo. „Když jsem ráno viděl teploměr a k tomu ten strašný vítr, krve by se ve mně nedořezal. Bál jsem se, že budeme muset celé focení zrušit nebo přesunout. Oba měli lehké kostýmy, navíc Geňa měl holá ramena a celé ruce a venku bylo necelých deset stupňů a hrozný vítr. Nepomáhaly ani propanbutanové hořáky, protože vítr všechno teplo hned rozfoukal. Opatrně jsme se zeptali, jestli to kluci dají, a oni se jen zeptali, kam mají jít, Geňa si dal přes ramena deku a šli jsme do lesíka fotit," uzavřeli autoři kalendáře, jehož výtěžek poputuje nadaci Archa Chantal.

Reklama

Další články

Načítám