Hlavní obsah
Článek

Jestliže se ruská moderátorka a modelka Marija Zarring (25) může pochlubit největším poprsím ve své vlasti, na mezinárodním poli ji lehce zastíní její americká konkurentka Annie Hawkins-Turner (55), která se proslavila pod pseudonymem Norma Stitz. Ta byla zapsána do Guinessovy knihy rekordů jako majitelka největších ňader na světě.

Ženy se setkaly v Moskvě, kde se Norma účastnila natáčení pořadu pro ruskou televizi. Jestliže je Marija pyšnou majitelkou poprsí o velikosti 12, Norminy rozměry lze označit pomocí konfekčních čísel jen těžko. Podle posledních údajů jsou její míry 260-81-137 a každé z jejích ňader váží neuvěřitelných 22,5 kilogramu.

Obří přednosti sice Normě působí spoustu potíží v běžném životě, ale ani tak by je za menší nevyměnila. „Je to dar. Kdo další se může pochlubit takovou nádherou?“ prohlásila v ruském pořadu.

Na Mariju udělalo setkání s Normou silný dojem. „Kdybyste se alespoň na minutku ocitli vedle této ženy, ucítili byste neuvěřitelnou energii, teplo, dobrotu a moudrost, kterou vyzařuje,“ napsala poté na svých stránkách.

Reklama

Další články

Načítám