Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb, že od šestého měsíce těhotenství by už vévodkyně Catherine (42) požehnaný stav před světem neutajila. Začátkem týdne se její těhotenské bříško rýsovalo v zelenkavém kabátku při oslavách 87. narozenin královny Alžběty II. a v úterý ve vzorovaných letních šatech během návštěvy základní školy Willows Primary School v Manchesteru ještě mnohem výrazněji.

Vystouplé bříško je ale rovněž to jediné, co se na těle Kate změnilo. Vévodkyně se dočkala dokonce i veřejného obdivu a pochvaly směrem ke své těhotenské postavě od několika slavných trenérů a fitness guru včetně Sary Haley, specializující se na prenatální cvičení celebrit.

Princezna s manželem Williamem (41) i celý Buckinghamský palác očekává příchod potomka v létě, konkrétně v červenci. V současnosti je prý na pořadu dne vybírání jmen. I když anglická média již přišla hned s několika ‚velmi pravděpodobnými‘ variantami, vesměs jde o kombinace jmen členů královské rodiny.

Reklama

Další články

Načítám