Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svět šokovala matka, která osmileté dcerce píchala botox, depilovala nohy a barvila vlasy. Ve světě šoubyznysu se takové věci dějí. Dokonce i u nás. Jeden z důkazů nám podala herečka Jitka Asterová (64). "Už od třinácti mi maminka nechávala odbarvovat vlasy na blond. Měla jsem divnou myší barvu. Dělala jsem krasobluslení a na ledě to nevypadalo dobře," řekla Super.cz.

Blondýnou je Jitka už skoro čtyřicet let s jedinou výjimkou. "Kdysi na škole jsme si s režisérkou Irenou Pavláskovou hrály na Abbu. Chtěla jsem být tou tmavovlasou. Skončilo to tak, že když jsem se vracela zpět ke světlé, vlasy mi zezelenaly," vzpomínala. Jitka se také už hodně dlouho pravidelně líčí. "Myslím, že od patnácti určitě. Dodnes to ale pořádně nedokážu. Když mám důležitou pracovní schůzku nebo rande, nechávám se malovat od kamaráda Zdeňka Fencla," řekla Super.cz.

Fencl je jakýmsi guru části českých celebrit, které se sešly na pátých narozeninách jeho salonu Visage Factory. Monika Absolonová (47) je třeba díky němu už deset let také blondýnkou. "Měla jsem tmavě hnědou barvu a vypadala jsem v ní unaveněji. Ze začátku jsem se bála, ale teď jsem jako světlovláska mnohem šťastnější. Mám ze sebe lepší pocit. Ke své původní barvě se už vracet nechci," dodala.

Moniku také Zdeněk Fencl líčí. Ovšem nikoli v soukromí, ale jen na vystoupení nebo focení. "Když jsem v horší kondici a nejsem pořádně vyspalá, trvá to i půl hodiny," přiznala. "Doufám, že to dobře dopadne také 24. května, kdy budu mít koncert v divadle Hybernia," smála se.

Související témata:

Další články

Načítám