Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a novopečená dvojnásobná maminka Simona Krainová (51) září štěstím a naplno si užívá starostí a radostí o malého Bruna a jeho staršího bratříčka Maxe.

O pocity se Krainová podělila se svými fanoušky na sociální síti, na které se pochlubila fotkou ručiček svých dvou synů.

„V jedné postýlce spí Max a ve druhé Bruno. Je konečně ticho a já mám čas chvilku přemýšlet i o vás. Promiňte to zdržení, ale některé z vás to dobře znají. Nevím, jestli to bude mít hlavu a patu, ale snažím se u toho neusnout,“ vzkázala Simona svým věrným fanynkám.

„Možná je to kolotoč hormonů, ale mám hroznou radost z toho nového života kolem mě. Je tak krásný a úžasný jako všechna vaše přání a gratulace, které jsem od vás dostala. Moc vám děkuji, jste mí, stejně jako ten malý, na uších chlupatý Bruno a najednou tak veliký Max,“ dodala vtipně a něžně zároveň Simona.

Krainové hned gratulovala spousta maminek, které svým krásným vzkazem dojala až k slzám.

Jak je vidět, Simona si mateřství naplno užívá a celá jen kvete, což jsme mohli vidět i na jejích fotkách z odchodu z porodnice, kde vypadala naprosto úžasně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám