Hlavní obsah
Článek

Jakmile Monika Bagárová (29) dosáhla v červnu plnoletosti, začal jí doslova nový život. Zpěvačka si začala dělat řidičák a co nevidět bude moct konečně řítit své auto, které dostala v sedmnácti letech na křtu svého debutového alba.

„Musím se přiznat, že mi to náhodou docela jde. Jen díky pracovní zaneprázdněnosti nestíhám navštěvovat teoretické hodiny. Věřím, že do měsíce bych ale mohla mít papíry,“ prozradila nám princezna SuperStar.

Možnost samostatně se přemisťovat ve vlastním dopravním prostředku přijde Monice vhod, neboť se nedávno přestěhovala do Prahy a hektickému tempu v metropoli přizpůsobila i své pracovní nasazení.

Bagárovou potkal také pracovní veleúspěch. 10. října vystoupila v bratislavské Hant Aréně s legendární královnou funku Chakou Khan. Desetinásobná držitelka cen Grammy si pro svou bratislavskou show, složenou z těch nejlepších světových hudebníků a vokalistů, vybrala jako předskokanku spolu s Martinem Valihorou či Anitou Soul právě českou zpěvačku Moniku Bagárovou.

Světoznámá královna funku však není jedinou žijící legendou, se kterou talentovaná zpěvačka stane na stejném pódiu. Během jazzového festivalu, který pořádá koncem října v Bratislavě jeden z nejlepších slovenských jazzmanů Milo Suchomel, se u mikrofonu vystřídá s americkou saxofonovou hvězdou Ernie Wattsem. V listopadu pak odlétá na studijní pobyt do New Yorku, kde si bude zdokonalovat svou angličtinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám