Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Brejchová byla nesporně nejzářivější hereckou hvězdou druhé poloviny dvacátého století. V posledních letech po smrti milovaného partnera Jiřího Zahajského však vůbec nechodí mezi lidi a uzavřela se před světem. Spekulovalo se o různých zdravotních problémech.

Teprve teď otevřeně o zdravotním stavu své slavné maminky promluvila její dcera Tereza Brodská. „Maminka má už delší dobu takový drobný neurologický nález. Má nedostatečné prokrvování mozkových cév. Všichni jsme se báli, že nemoc bude pokračovat. Ona se teď ale najednou naštěstí skutečně zastavila,“ prozradila Tereza Blesku.

Smutná diagnóza znemožnila herečce pokračovat v herecké kariéře. Podle dcery se však její zdravotní stav v posledních měsících výrazně zlepšil. Kdysi populární herečka je dle slov své dcery vyrovnaná a zábavná. Smířila se i se smrtí své sestry Blanky, která Terezu v podstatě vychovávala. Janu Brejchovou navštěvuje kromě kamarádů pravidelně dcera Tereza, která o ni pečuje a pravidelně ji vozí do Motola na kontroly.

Reklama

Další články

Načítám