Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) před pár dny porodila syna Bruna a stala se podruhé šťastnou maminkou. Ještě předtím se na sociální síti pochlubila retro fotkami z bohatého soukromého archivu. Fanouškům dala nahlédnout do svých modelingových začátků a nebála se ukázat ani svůdné sexy fotky.

Na jednom ze snímků pózovala jen v podprsence s fešnými brýlemi a vypadala naprosto fantasticky. Jedna fanynka jí dokonce vzkázala, že vypadá jako slavná zpěvačka Anastacia.

Také další fotka je opravdovým skvostem. Pokud se rádi díváte na slavnou pohádku Byl jednou jeden král, musí vám Simona připadat hodně povědomá. S krátkou ofinou, nádhernými šatičkami, hlubokým dekoltem a drahými šperky totiž vypadá přesně jako milovnice luxusu princezna Drahomíra, kterou v oblíbené pohádce ztvárnila herečka Irena Kačírková.

Mladičká Simona má pózování před objektivy fotoaparátů v krvi a vždy se mohla chlubit dokonalými křivkami a ukázkovou sexy postavou. Nyní se jejími fotkami můžete potěšit i vy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám