Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je ale podoba. Naše jediná Miss World Taťána Kuchařová (36) má hodně krásnou mladší sestru. Dvacetiletá Livie Kuchařová však netouží po kariéře modelky a missky, ale zkouší prorazit jako zpěvačka.

Rozhodla se proto zkusit štěstí v soutěži Česko Slovensko má talent. Ačkoliv nechce být primárně prezentovaná jako sestra Miss World, spojení se slavnou Taťánou se nevyhne.

„Zvykla jsem si na to, že kdykoliv někde vystupuji, moje jméno je automaticky spojené se sestřiným. Můžu si přát, aby to tak nebylo, abych vystupovala sama za sebe, bohužel to je tak jediné, co s tím můžu dělat. Každopádně sestřin příběh je důkazem, že když něco chcete a uděláte pro to všechno, můžete dokázat spoustu věcí,“ usmívá se.

Řada lidí říká, že jí jméno „Kuchařová“ umetá cestičku a slavná sestra pomáhá, ve skutečnosti je to ale podle Livie přesně naopak: „Táňa ví, čemu se věnuju. A ví i to, že jsem se přihlásila do této soutěže. Ale to je všechno,“ tvrdí kráska, která v současnosti studuje populární zpěv na Státní konzervatoři v Praze.

Ačkoliv sestra se pohybuje v šoubyznysu už dlouho, Livie od ní žádné rady, které by jí případně mohly pomoct uspět, nedostala. „Já jsem se ani na žádné neptala. Pár vystoupení a zkušeností už za sebou přece jenom mám, takže takové věci, jako co si obléknout, jak se chovat, jak se namalovat, to všechno vím…,“ směje se a dodává: „Navíc tohle všechno by měl člověk řešit podle svého uvážení, aby se cítil dobře a nikoliv podle doporučení.“

Livie Kuchařová je smířená s tím, že se řečem o příbuzenském vztahu s Táňou neubrání. Každopádně odmítá, že by to díky jménu měla snazší než jiní soutěžící. Právě naopak, jak se ostatně můžete přesvědčit už večer na svých televizních obrazovkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám