Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už první týden společného soužití dvacítky finalistů kuchařské show MasterChef stačil k tomu, aby to mezi některými pořádně zajiskřilo. Jak prozradil zdroj z natáčecího štábu, stačila chvilka a jedna z favoritek soutěže, Adriana Ihringová, která je mimochodem zadaná, si padla do oka s o devět let mladším Patrikem Jankem.

Na první pohled je jasné, že jde o poněkud nesourodý pár, a to nejen co se týče věku. Jak to ale vypadá, náramně si spolu rozumí a jejich vzájemné pošťuchování se brzy po nastěhování do luxusní vily za 34 miliónů změnilo ve flirtování. A podle zdroje se i při jiných aktivitách ve vile od sebe hnuli jen zřídka.

Adriana a Patrik ale nejsou jediní finalisté, kteří si padli do noty. „Blízký vztah si mezi sebou vytvořili i Honza Rambousek a Míša Králiková a sympatie se nedaly přehlédnout ani u Marka Pavaly a Zuzany Podkonické,“ pokračuje zdroj z okolí finalistů.

Čas ukáže, zda se vzájemné laškování mezi soutěžícími pořadu, kteří v dnešním díle budou hostit VIP hosty, mezi nimiž nebudou chybět například Michaela Kuklová, Adéla a Dalibor Gondíkovi nebo Josef Klíma, vyvine i v něco vážnějšího.

Reklama

Další články

Načítám