Hlavní obsah
Článek

Je jednou z nejnadějnějších českých hereček, i přes své mládí má za sebou už pěknou řádku filmů a seriálů. Tereza Voříšková (34) je sexsymbolem své doby. A oprávněně! Na nedávné akci nadace Světluška, jež se stará o podporu nevidomých, se naplno projevil její dívčí půvab. Na muže, jimž v rámci charitativní sbírky prodávala píšťalky nebo tykadla, pomrkávala svými neskutečně nádhernými kukadly a pochlubila se i laškovnými nehtíky vyvedenými v pestrých barvách čokoládových bonbónů.

„To jsou lentilky, opravdu,“ smála se rozjařená Terezka, která měla s žádostí o příspěvek obcházet okolí pražského metra Anděl jen hodinu, nakonec si ale šichtu pořádně prodloužila. „Baví mě pomáhat, když vím, že to má smysl,“ vysvětlovala kolemjdoucím.

Voříšková, která na sebe poprvé upozornila v teenagerské komedii Rafťáci, rozdávala úsměvy na všechny strany a nerozesmutnilo ji ani to, když byla při žádosti o příspěvek výměnou za malý dárek chladně odmítnuta. I tak měla s pošťákem Ondrou z Pošty pro tebe obří úspěch – během pár minut se jim podařilo udat všechny předměty, které jiní prodávali i hodinu. O nadaci Českého rozhlasu, která pomáhá nevidomým, lze více informací nalézt na www.svetluska.net.

Další články

Načítám