Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před nedávnem jsme vás informovali, že jedna z nejznámějších modelek světa Petra Němcová (44) se stane partnerkou pražského Dreft Fashion Weeku. Krásce se zjevně daří, na co sáhne.

Topmodelka nedávno připsala pro změnu úspěch na konto své nadace. Němcová spojila síly s veleúspěšným mexickým telekomunikačním magnátem Carlosem Slimem Helú, který byl podle časopisu Forbes nejbohatším mužem planety. Během charitativní večeře na podporu nadace Happy Hearts, která se každý rok koná v New Yorku, získali Němcová a Helú prostředky na charitativní pomoc v Mexiku ve výši tří miliónů dolarů, což je v přepočtu téměř šedesát miliónů korun.

Dá se očekávat, že i během spolupráce na projektu Dreft Fashion Week, který se uskuteční v rozmezí 9. až 15. září, vybere Petra v rámci některé z charitativních večeří také finanční prostředky pro svou nadaci Happy Hearts. Například výtěžek z loňského ročníku galavečera Lordship Black&White, který byl pořádán v rámci Dreft Fashion Week 2012 na Pražském hradě, přinesl její nadaci půl miliónu korun, což je na domácí poměry slušná suma. Pozvaní hosté byli pečlivě vybíráni organizátorkami DFW a je velkou prestiží se takové události účastnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám