Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi oběma dámami je sice třináctiletý věkový rozdíl a vizuální spojitost mezi nimi by se ještě donedávna hledala jen stěží, ale téměř totožný účes dokázal, že si obě zpěvačky byly podobné jako vejce vejci. Pink (32) i Miley Cyrus (31) totiž na čtvrteční udílení cen MTV Video Music Awards dorazily s téměř stejnými odbarvenými číry. Jejich natupírované a lakované ‚čupřiny‘ a vyholené strany hlavy sice podle mnohých moc parády nenadělaly, ale zase si jich aspoň každý hned všiml.

Obě peroxidové blondýnky se možná těšily, že budou mít na akci nejulítlejší účes, ale originální nebyly. Po červeném koberci u slavného Los Angeles Staples Center se nakonec procházely téměř totožné popové hvězdy. Obě totiž navíc zvolily dlouhé náušnice i střihově podobné róby.

U Pink jsme na krátký sestřih zvyklí, ale pro Miley je to premiéra, kterou její fanoušci přijali s velkými rozpaky. Ona sama reagovala: „Každý má nějaký názor. Miluji své nové vlasy. Cítím se šťastná, krásná a volná.“

Také Lady Gaga ji podpořila, když po akci napsala na Twitter: „Dnes večer jsi měla nejlepší styl ze všech. Jestli má někdo kecy na tvůj účes, neřeš to. Vypadáš jako Brigitte Nielson.“

Související témata:

Další články

Načítám