Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte na proradnou Alexis ze seriálu Dynastie? Její představitelka Joan Collins příští rok oslaví osmdesátku, kterou by jí ale při pohledu na poslední fotografie rozhodně nikdo netipoval. Precizně upravená herečka se objevila o víkendu na luxusní party konané v letovisku celebrit St. Tropez, kde nemohla chybět ani Ivana Trump, jež se pomalu stává pro St. Tropez symbolem. Obě slavné ženy se tak sešly na jedné akci. Nelze si ale nevšimnout, že ačkoli je mezi nimi šestnáctiletý věkový rozdíl, těžko hádat, která z dam se narodila dříve...

Zatímco Joan zvolila rozpuštěné vlasy a flitrové šaty ke kolenům ve slavnostní zlaté barvě, Ivana se oblékla do své oblíbené blankytně modré. Šaty v délce nad kolena a se ‚spadlými‘ širokými ramínky odhalily stále dost z Ivanina těla. Vlasy pak měla sčesané již tradičně do svého typického drdolu.

Zahraniční média se sice rozplývají nad elegancí obou dam, ale čtenáři již ve svých komentářích tak shovívaví k podnikatelce a bývalé české reprezentantce v lyžování nejsou. Podivují se například nad tím, jak má Trump vyhlazenou pleť na obličeji, ale všude jinde je její pokožka silně zvrásněná. Zákroky plastických chirurgů jsou přitom u Trump také viditelnější než u Collins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám