Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ta má ale luxusní postavičku. Jihoafrická topmodelka Candice Swanepoel (35) vypadá v nejnovější kampani na plavky Agua de Mayo naprosto neodolatelně.

V nádherných plavkách ukázala svou štíhlou vysportovanou postavu, ženské křivky a smyslný pohled vášnivé lvice. Ty tam jsou časy, kdy byla půvabná modelka obviňována z anorexie. Postavu má sice štíhlou, ale rozhodně nevypadá, tak jako v minulosti, jako chodící kostra.

Není divu, že je Candice jednou z nejúspěšnějších a nejvyhledávanějších modelek současnosti. Patří k nejznámějším tvářím andělské značky Victoria´s Secret, ale své dokonalé tělo propůjčila řadě dalších slavných značek.

Stačilo přitom málo a Candice by se vůbec nestala slavnou modelkou. K vrcholovému modelingu se totiž dostala úplně náhodou. Během nákupů si jí všiml jeden modelingový scout a z patnáctileté dívenky udělal hvězdu přehlídkových mol. Na její žhavé fotky se můžete podívat do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám