Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadská herečka Neve Campbell (38), která je známá především z hororů Vřískot, se před pár týdny stala maminkou a o víkendu už se odvážila vzít své dítko na pláž. Spolu s partnerem a otcem dítěte J.J. Feildem se na pláži v Los Angeles skrývali před paprsky pod slunečníkem a užívali si klidného odpoledne.

Neve se svého prvorozeného potomka, jehož pohlaví ještě veřejnosti nesdělila, nemohla nabažit a neustále jej zahrnovala polibky. Tajemná herečka chce pro své dítě zachovat maximální soukromí.

Campbell, která má krátce po porodu stále několik kil navíc, zvolila na pláž černé puntíkaté bikiny a černou maxisukni a své dítko oblékla do modrobílého trička, což by naznačovalo, že jde o chlapečka.

Herečka, která začínala v seriálu Kapela Catwalk a ve filmu Nebezpečné hry si zkusila líbací scénu s polonahou Denise Richards, si našla i chvíli na ochranu před sluncem a svou světlou kůži pravidelně natírala sprejem na opalování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám