Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Aleš Háma (50) každoročně vyráží s oběma syny na vodu. Vybírá trasu podle náročnosti, aby ji kluci zvládli. Letos už je staršímu Jáchymovi deset a mladšímu Mikulášovi pět, takže zvolili Otavu. A moderátor se fotkami z pánské jízdy hned pochlubil.

Háma neměl léto úplně ideální. V jeho polovině se dozvěděl, že na České televizi končí pořad Taxík, který spolu s jeho autory doslova vypiplal od plenek. Považoval ho skoro za své třetí dítě a pořád doufá, že je pořad jenom pozastaven.

Nicméně i tak si léto snažil co nejvíc užít. Kromě moderování několika festivalů je trávil s rodinou. Kromě sjíždění řeky se vypravili i na jachtu do Chorvatska, jinak byli hlavně na chalupě a Aleš to tam s kluky zvládl i bez manželky.

Na podzim ho čeká premiéra hry Frankie a Johny za svitu luny s Terezou Kostkovou (47) a mj. bude moderovat přímé přenosy Atleta roku a Autoškoly národa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám