Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná zpěvačka a modelka Kateřina Mátlová se bála o svůj život. Na dálnici v Německu jí na dálnici praskly u auta obě přední pneumatiky.  "Stalo se to mezi Wurzburgem a Norimberkem. Jela jsem v rychlém levém pruhu rychlostí asi 220 kilometrů v hodině a z ničeho nic mi praskla pravá přední pneumatika.

"Začala jsem vyrovnávat kola a brzdit a dostala jsem trošku smyk. A najednou mi praskla i levá. Byla jsem strachy bez sebe," řekla Super.cz Mátlová.

"Pán z odtahovky mi říkal, že mi prasknutí levé pneumatiky možná zachránilo život, protože to prý vyrovnalo kola," upřesňuje zpěvačka.

"Děkuji všem řidičům kolem, že byli pohotoví a uhnuli. Jsem v pořádku, jen jsem to trochu nedala psychicky a došlo i na slzičky," říká zpěvačka.

Mátlová, která pracuje zejména v zahraničí, nyní zůstane nějakou dobu v Čechách. Čeká ji koncert 16. srpna v restauraci Bastion a charitativní dražba fotografie. Katka na ní pózuje se známými hokejisty NHL v čele s brankářem Ondřejem Pavelcem, Jiřím Tlustým a Radkem Smoleňákem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám