Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Případ podivného nábožensky založeného obdivovatele Zdeňka Macury (49), který nejdříve zpěvačku sexuálně obtěžoval, aby se jí pak pokusil vyplatit z partnerství s a nakonec ji požádal o ruku, dostává mnohem vážnější obrysy. To, co se doposud zdálo být jen pouhou úsměvnou historkou, nyní již zavání tragédií. „Několikrát jsme ho už zahlédli, jak v noci obchází Ivetin dům,“ řekl Super.cz Rychtář.

„Ten člověk je pomatený, měl by se léčit. Snažil jsem se mu po dobrém vysvětlit, že si nemůže vynutit lásku od člověka, který ho nechce. Zkoušel jsem to i po zlém, ale nic nepomohlo. Pak jsme ho já i syn zahlédli, jak v noci obchází Ivetin dům. Museli jsme proto učinit přísná opatření,“ tvrdí přítel Ivety.

Sama Iveta se prý pokusila neodbytnému nápadníkovi, který se cítí být na světě sám a Ivetu a sebe označuje coby králíčky-bobečky, vysvětlit, že to u ní má marné. „Říkala jsem mu, že s ním nic nechci mít, snažila jsem se mu domluvit, ale jako by mě neslyšel,“ zoufá si sama Iveta.

Pokud Macura nehodí zpátečku, může se dostat za své chování i do lochu. „Na jeho konání jsou u nás zákony. Dopouští se trestného činu,“ varuje Rychtář. Sám Macura se neustále hájí tím, že jeho úmysly jsou počestné a Ivetě nechce za žádnou cenu uškodit. Stále dokola opakuje i to, že před časem s Bartošovou chodil a plánovali spolu prý i potomky.

Reklama

Další články

Načítám