Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okouzlující manželka španělského prince Filipa Letizia se během oficiálního meetingu konaného na univerzitě v Salamance snažila udržet si veškeré dekorum, hlídala své vystupování, gesta, mluvu... Ošemetná situace však nastala ve chvíli, kdy si princezna přehodila nohu přes nohu a její krátká červená sukně udělala přesně to, čeho se dámy od královského dvora bojí nejvíc. Žádné velké faux-pas se naštěstí nekonalo, ale i tak mohli všichni přítomní spatřit princeznino bělostné spodní prádlo.

Devětatřicetiletá Letizia, která si španělského prince brala v květnu 2004, dříve pracovala jako novinářka, a tak má k mnohým tématům co říct a často svého muže doprovází nejen proto, že se to sluší, ale stává se součástí politických debat s vysoce postavenými státníky. S princem má Letizia dvě dcery ve věku sedm a pět let.

Princezně však bývá často vyčítána její přílišná štíhlost. Je totiž ještě hubenější než britská princezna Kate. Její fotografie v černých šatech z minulého roku obletěly svět a rozvířily spekulace o jejím zdravotním stavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám