Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2010 Jitka Válková (32) se na veřejnosti objevila v zatím snad nejodvážnějším oblečení  celé své dosavadní kariéry. Vzala totiž roli ve filmu Bastardi 2 a novinářům se přišla představit v herecké uniformě. V té je k nerozeznání od pravé dominy. Snad jen bičík jí chybí. "Jsem rockerka, takže jsem na kůži zvyklá," svěřila se Super.cz Jitka. Prohlédněte si její sexy snímky v galerii.

Jitka dostala roli svůdné tajemnice prachatého snoba v podání Jiřího Krampola (85), kterému dělá doprovod na jednání. Svým exkluzivním vzhledem mu pomáhá vybojovat lepší obchodní podmínky.

"Mám mít dvě asistentky. Zatímco druhou třeba podle scénáře klidně plácnu po zadku, k Jitce si tohle nedovolím. S tou se hlavně lakýruji a chlubím, když chodím po akcích," vysvětlil Super.cz Krampol.

"Mou podmínkou bylo, aby ta role nebyla jen o mém vzhledu, ale abych měla i dostatek textu," říká Válková, která prý sama svého půvabu při jednáních nezneužívá. "Jsem spíš neprůbojná. I přes vítězství v České Miss mám nedostatek sebevědomí. V Praze mi chybí ostré lokty, na druhou stranu jsem rodičům vděčná, jak mě tak vychovali," tvrdí Jitka.

Jiří Krampol má pro svou hereckou partnerku jen slova chvály. "Je to noblesní krásná holka a po dlouhé době je to skutečně miss na pravém místě. Je opravdu hezká, navíc pracovitá, příjemná, slušná a ochotná," vysekl Válkové poklonu herecký matador. Po celou dobu akce z ní nemohl spustit oči. Hlídal si ji ale i partner Mirek Cipra. Moc dobře totiž ví, že to jeho dívce v kůži ohromně sluší. Před případnými Jitčinými nápadníky se měl na pozoru.

Ukázalo se, že sám Mirek má rád ženy v kožených oděvech. I jeho bývalou přítelkyni, pornoherečku Paulu Wild, její fanoušci mohli vidět v dobách největší slávy prakticky jen v rouše Evině nebo v odvážných modelech z kůže.

Reklama

Další články

Načítám