Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hrdina hollywoodských bijáků 80. a 90. let Jean-Claude Van Damme opět dorazil do našeho hlavního města. V dobré náladě rozdával úsměvy a vzdal hold českým ženám, které se mu velmi líbí.

„Říká se, že máte hezké ženy. Je to pravda,“ poznamenal před novináři slavný belgický herec. Do naší země přiletěl soukromým tryskáčem, aby vystoupil na dnešní akci Noc s legendou, během které ho vyzpovídají herec Marek Vašut (63) a hokejista Jaromír Jágr (52).

V 63 jsem na tom určitě hůř než Jean-Claude, který je o půl roku mladší než já. On má stále skvělou fyzičku. Já chodím jednou týdně do posilovny, jezdím na lyžích a jezdím na koni. Vidíte, to je otázka, na kterou se ho zeptám i já, kolikrát týdně cvičí,“ smál se během nedávného rozhovoru pro Super.cz Marek Vašut.

Symbolu amerických akčních bijáků se přezdívá „Svaly z Bruselu“ nebo ve zkratce JCVD. Herec miluje především box a je fanouškem belgického cyklistického závodníka Eddyho Merckxe.

Nikdo mu už také neodpáře ukázkovou roznožku. „Ano, skutečně jsem to byl já. Natáčeli jsme ve Španělsku. Byl východ slunce, byla to pohádka. I dnes bych roznožku zvládl, ohebnost je důležitá, ale musel bych se na to pořádně připravit a namazat třísla tygří mastí,“ řekl se smíchem Jean-Claude van Damme během tiskové konference.

Reklama

Další články

Načítám