Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to až neuvěřitelné, ale Vlasta Horváth se může pyšnit titulem SuperStar už 18 let. Stal se po Anetě Langerové (37) druhým vítězem této talentové show. Navíc je to 18 let od jeho první desky, 18 let od chvíle, kdy se stal objevem roku v anketě Český slavík, a 18 let od svatby s manželkou Markétou. A tato výročí se zkrátka musela oslavit.

Vlasta tak uspořádal koncert v pražském Divadle Na Fidlovačce. Nejemotivnější moment nastal pro zpěváka i pro diváky v okamžiku, kdy na pódium přišla jeho dcera Linda, aby zazpívala s tatínkem dvě písně.

Chvílemi bylo pro mě těžké udržet emoce, zvlášť, když jsem věděl, že už přijde Lindí. Byla docela nervózní, ale jakmile vyšla před lidi, byla ve svém živlu. Jsem na ni moc hrdý. Ještě to ve mně stále všechno rezonuje,“ neskrýval hrdý otec a muzikant své nadšení během rozhovoru pro Super.cz.

Vlasta má s milovanou Markétou ještě jednu dceru Alžbětku, která se zatím od mikrofonu drží stranou. Šťastní rodiče jsou spolu 28 let. „Markéta je ten stabilní pilíř našeho manželství,“ říká Vlasta.

Na jeho výročním koncertě také zazpívala herečka Bára Kodetová (53), na housle zahrál její muž Pavel Šporcl (51), na jeviště přišel zazpívat také Viktor Dyk a Lukáš Písařík. Moderátor Aleš Cibulka s partnerem Michalem Jagelkou překvapili Vlastu a vtrhli během děkovačky před diváky a dali mu dort s velkým číslem 18.

Reklama

Další články

Načítám