Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Antonio Banderas (63) je stále idolem mnoha žen, a i když už překročil šedesátku, jeho oříškově hnědé oči se určitě stále objevují dámám ve snech. Na poslední akci ale přišel muž, jemuž byste možná řekli, že je herci celkem podobný.

Antonio Banderas v minulosti žil naplno a nenechal si ujít žádné dobrodružství. To se ale změnilo v roce 2017, kdy ho postihl infarkt. „Pravděpodobně to byla jedna z nejlepších věcí, co se mi kdy stala. Bylo to jako nasadit si brýle a vidět, co je důležité,“ řekl v rozhovoru pro časopis Radio Times. Po vyléčení změnil životní styl, přestal kouřit a vrátil se do rodného Španělska, kde si užívá svého největšího potěšení - hraní, a to jak před kamerou, tak v divadle. A také prodává své vlastní parfémy.

A právě ve Španělsku se dostavil na akci uspořádanou na jeho počest. V Malaze navštívil gastronomický klub, ve kterém jsou pouze muži, ti ho ocenili symbolem města, květinou vyhotovenou ve stříbře a také jeho portrétem. Pokud ale pánové z klubu čekali, že se dostaví Antonio tak, jak ho všichni znají, tedy v ulíznutém účesu, pletli se. Naopak, herec předvedl zcela jinou image.

Nechal si narůst vlasy, které jsou již prošedivělé a přirozeně se mu vlní, a účes doprovodil bradkou. Dle fanoušků vypadá Antonio o něco starší, ale zato šťastně, a to je pro něj určitě to nedůležitější. Je otázkou, jak nový vzhled oceňuje Banderasova přítelkyně Nicole Kimpel. Právě po jejím boku totiž chodí herec do společnosti zásadně vyladěný do posledního detailu.

Reklama

Další články

Načítám