Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julia Fox se „proslavila“ dvěma věcmi. Tím, že měsíc randila s Kanyem Westem, který si teď říká Ye, a také, že ráda chodí bizarně oblečená. Na posledních dvou akcích dokázala, že ji tak trochu jiná móda stále nepřestala bavit.

Julia Fox má díky svému štíhlému tělu a zajímavému obličeji v modelingu úspěch. Celosvětově známou se ale stala až poté, co se začala objevovat po boku Kanyeho Westa. Vztah sice trval pouhý měsíc, Julii ale určitě změnil život.

A teď vypustila střípky ze „vztahu“, který proběhl v lednu loňského roku. Kanye ji prý naštval tím, že zaprvé zveřejnil zcela nepravdivou verzi jejich prvního setkání, a zadruhé tím, že poté, co si zkusila jistou košili a zjistila, že si pod ni nemůže vzít podprsenku, jí prý rapper nabídl, že jí zaplatí operaci prsou. Tato slova na ní prý ulpěla jako „kus vlákna na oblečení.“ Tyto a další věci sepsala Julia do svých nových memoárů s názvem Down the Drain.

Julia k sobě ale pravidelně přitahuje pozornost i svým vkusem pro módu. Nedávno se v ulicích New Yorku objevila v černém modelu, který sestával z černých přiléhavých kalhot a vršku tvořeného pouze podprsenkou a rukávy. Na outfitu by nebylo nic až tak zvláštního, kdyby se modelka neotočila a neukázala fotografům téměř celou zadnici, jež jí vykukovala z vykrojených kalhot.

A aby toho nebylo málo, na módní přehlídku ve stejném městě se pro změnu oblékla do bílé, v podobném topu, volných kalhotách a se spodními kalhotkami, které si ovšem oblékla přes kalhoty. Tak uvidíme, jestli se Julia stane trend-setterem, neboli tím, kdo udává módní styl, a takové modely uvidíme třeba i v našich ulicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám