Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michala Nosková (41) za poslední dobu zhubla pravidelným cvičením přes 10 kilo. Zpěvačka svou fantastickou figuru ukázala ve vyzývavě rudých šatech, které odhalily její hrudník a díky vysokému rozparku i nožku. Její vystoupení tak mělo ještě větší grády.

Zhubla jsem postupně přes léto. Člověk, když má doma jednu roční dceru a druhou dospívající, tak jsou to nervy a kila jdou dolů sama. Ale abych se přiznala, chodím pravidelně cvičit a moc mě to baví a nabíjí,“ svěřila se Super.cz Michaela.

Pánové, pokud vás v rudých šatech zaujala, je sice nyní bez partnera, ale nikoho nehledá. Na toto téma se navíc zpěvačka nerada baví. „S přítelem nám to nevyšlo, ale to už tak bývá. Víc se k tomu zatím nechci vyjadřovat,“ prozradila nám na jedné akci, kde se vyhlašovala nejlepší firma roku na Pardubicku.

To, že přijala pozvání na tento galavečer mělo své hlavní důvody. „Sama jsem podnikatelkou a máme příbuzné v Pardubicích, tak jsem byla pozvána, abych tu zazpívala. I když je dceři Jasněnce teprve rok, tak mám práce až nad hlavu, ale nějak to stíhám, musím,“ dodala optimisticky Michaela Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám