Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) má na svém kontě nespočet muzikálových rolí. Má ráda nové výzvy, a proto když jí v průběhu minulého týdne zavolali z divadla, jestli by nenazkoušela roli za nemocnou kolegyni v muzikálu Tři mušketýři, neváhala ani vteřinu. Po odehraných představeních zpěvačku hřeje pocit štěstí, ale její tělo zdobí modřiny.

„Miluji výzvy, proto, když mi volali z produkce Divadla Broadway, jestli bych neodehrála o víkendu roli Mylady v muzikálu Michala Davida Tři mušketýři, neváhala jsem a začala roli studovat,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která roli nazkoušela během dvou dnů. V sexy kostýmu s odvážným dekoltem a krátkou mini se ale na jevišti pořádně domlátila.

„Ta role je krásná, pěvecky i herecky náročná, vždycky jsem si ji přála zahrát, tak se mi to splnilo. V pátek jsem byla na zkoušce a v sobotu už mě dvakrát popravili. Kolegové v divadle byli skvělí a moc mi pomohli,“ řekla Nosková, která do svého výkonu dala opravdu všechno.

„Hrála jsem naplno, tu roli jsem si prožila, mám modřiny na nohou, ale jsem za tu příležitost nesmírně vděčná a jsem šťastná. Děkuji všem divákům za krásné reakce a moc ráda bych si Mylady ještě někdy zahrála,” dodala závěrem zpěvačka, která bude od října k vidění v muzikálu Sladké mámení v Brně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám