Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) miluje léto, a tak si aktuální tropické dny užívá do sytosti. Díky svým outfitům si ale přijdou na své i ostatní. Nechává totiž vyniknout své přednosti.

Dole mám od listopadu asi jedenáct kilo,“ svěřila se nedávno Super.cz. Svou figuru tak nemá problém vystavit. Na nedávné akci na bobové dráze v Praze se zpěvačka objevila ve vyzývavém lososovém oblečku, kde vyniklo její bujné poprsí.

„Děkuji, cítím se fajn, cítím se dobře,“ reagovala na lichotky dvojnásobná maminka, která je aktuálně bez partnera. Na akci se Míša dostavila, aby podpořila šestnáctiletého handicapovaného fotbalistu Milana, kterému byl předán šek na rehabilitaci po zánětu míchy. A jak si Míša svou postavu udržuje? „Jezdíme s dcerou na bruslích a teď jsem koupila kočárek pro mou menší dceru, který můžeš před sebou tlačit na bruslích,“ dodala s úsměvem Míša Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám