Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svým přístupem k rodičovství leží Muž roku Josef Kůrka se svou partnerkou, influencerkou Angie Mangombe mnoha lidem v žaludku. Pár si zabalil kufry a vyrazil na dovolenou do jižní Itálie, malého syna Rafaela, který oslaví 8. října tři měsíce, nechali doma na hlídání babičce. Pobyt v zahraničí ale svalnatému krasavci někteří lidé nepřejí také kvůli jeho insolvenci a dluhům.

Muž roku měl už před časem spadnout do finančních potíží a suma, kterou dlužil, měla k 13.7. 2021 dosáhnout na 799 184,91 koruny. Do problémů se dostal kvůli posilovně a baru, na které si vzal úvěr, s příchodem covidu neměl ale možnost bance půjčku splácet, a tak mu nezbylo nic jiného než jít do insolvence. Po prodání podniku část svého dluhu prý splatil a nyní posílá pravidelné částky, kterými by se měl dluhů brzy zbavit. I tak mu pobyt v zahraničí na sociálních sítích řada lidí vyčetla.

„Asi taky začnu přemýšlet o tom, dostat se do insolvence, protože jestli takoví příživníci si takhle užívají, to musí být něco,“ napsal Josefovi k fotkám z moře jeden ze sledujících. „Dámy a pánové, takhle vypadá chudák s minimální mzdou, který je v insolvenci. Já být jedním z věřitelů, tak se mi otevírá kudla v kapse. I bez toho je mi z tohohle na blití,“ stojí v další zprávě.

Po přidání fotek z dovolené bez syna je pár opět pod pořádnou palbou kritiky, nevyhnula se tomu jak Angie, tak Josef, oba se to však snaží přecházet s úsměvem. „Moc si vážím toho, že mám rodinu, i když to tak na sociálních sítích nevypadá. Prezentujeme se tam trošku jinak a je to i taková odpověď proti těm hejtům. Lidi nás k tomu dohnali a nechápu, jak někdo může věřit, že bychom dali syna do babyboxu. To je story, jako bychom ho dali hlídat naší kočce s konzervou tuňáka na víkend,“ svěřil se nedávno Super.cz. Pepa Kůrka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám