Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotická R’n’B zpěvačka, herečka a modelka Christina Milian (29) se před čtrnácti měsíci stala šťastnou maminkou dcerky Violet, které se snaží věnovat maximum času. Příjemné slunečné odpoledne spolu trávily i v neděli na pláži v Miami. Zpěvačka však překvapila především svou dokonalou postavou, na které nebyly vidět žádné stopy po těhotenství.

Devětadvacetiletá Milian měla na sobě pruhované námořnické bikiny, ve kterých ukázala nejen piercing v pupíku, ale také několik tetování. Roční Violet se věnovala převážně cucání máminých řetízků kolem krku, ale jinak byla v kostkovaných červených šatičkách a bílém kloboučku, chránícím ji před sluncem, za malou dámu.

Přestože Christina vypadá spokojeně, její osobní život příliš veselý není. Se svým manželem a otcem Violet hudebním producentem Dariem ‚The Dream‘ Nashem se v současnosti rozvádí poté, co se po deseti měsících od svatby provalila jeho nevěra. Kromě rozvodu tak nyní probíhá i boj o opatrovnictví jejich dcery.

Reklama

Další články

Načítám