Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rosnička TV Nova Simona Šimková na začátku letních prázdnin porodila syna Mathiase. Usměvavá blondýnka se před těhotenstvím pyšnila postavičkou jako proutek, a tak není divu, že dokonalé křivky se moderátorce rychle vrátily i po porodu.

Dnes jsem zahodila stud a obavy a šla jsem poprvé od porodu do plavek. Reálně vlastně ani nebyl čas. Půlku léta jsem byla v šestinedělí a poté jsem se ani necítila na to, ukázat se v plavkách. Tak jsem přidala příspěvek s takovou message, že člověk musí mít své tělo rád hlavně za to, co zvládlo, a neřešit, že nevypadá stoprocentně, jak jsem byla zvyklá,“ svěřila se Simona Super.cz.

Krásná moderátorka má tak čas i na sebe, a to díky skvěle fungujícímu tatínkovi. „Asi bych tak nezářila, kdyby tatínek nefungoval tak, jak funguje. Po práci je tu s námi na 100 %, přebaluje, chová, hraje si, chodíme na procházky společně. A já tak zvládám i každý den i něco uvařit nebo upéct – což mě vždycky hrozně bavilo a u toho si odpočinu,“ doplnila Simona Šimková.

Reklama

Další články

Načítám