Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka a maminka dvou dětí Genny Ciatti (32) si sáhla na samé dno. Před třemi měsíci ji totiž začala pálit kůže a během několika hodin ochrnula na ruce a na nohy. Manžel ji tak okamžitě odvezl do nemocnice. Z výsledků vyšlo, že měla ischemii míchy, tedy mrtvičku míchy.

„Bohužel dodnes nezjistili, proč se to stalo. Tato diagnóza bývá po autonehodách, těžkých úrazech, to však nebyl můj případ. Vracela jsem se z koncertů a cítila, jak mi těžknou ruce a přišla strašná bolest. Musela jsem okamžitě přestat kojit, zahájit náročnou léčbu a rehabilitace,“ napsala zpěvačka.

Lékaři ji tak připravovali na to, že bude celý rok muset rehabilitovat a trávit několik měsíců v rehabilitačních ústavech. Vyslechla si také to, že pokud do roka rehabilitace nezaberou, následky budou trvalé. „Nejdříve jsem se zhroutila, ale pak jsem se vzpamatovala z prvotního šoku a řekla jim, že neexistuje, že mám doma 2 malé děti, které mě potřebují a v září premiéru muzikálu Srdcový král v Divadle Kalich, že do konce léta musím být fit! Potřebovala jsem si dát nějaký cíl a byla jsem přesvědčená, že to dokážu. Doktoři tomu nevěřili a řekli, že minimálně do konce roku nebudu pracovat,“ doplňuje velká bojovnice Genny Ciatti, která i přes skepsi lékařů dokázala, že to jde.

Už po pěti dnech se postavila na nohy a udělala pár krůčků. Po dvou měsících ji lékaři pustili konečně domů a bude dále dojíždět na rehabilitace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám