Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po pár letech, kdy se odstěhovala kvůli manželovi z Prahy, už prý může zodpovědně konstatovat, že v Brně není nuda. "Je tady spousta krásných akcí, mám tady i spoustu příležitostí k moderování," řekla Super.cz bývalá primácká moderátorka Sandra Pospíšilová (38), dříve Parmová.

Do toho má spolupráce na sociální síti a s manželem podnikají. "A k tomu domácnost a děti. Fakt se nenudím. Je to frmol," ujistila nás. "Ještě jsem oficiálně na rodičovské dovolené, ale od září půjde Leonek do školky a Emilka do školy, takže vypouštím obě děti takhle do víru a budu mít i víc času na práci a všechno kolem," upřesnila.

A jak to má s případným návratem na televizní obrazovky? "Přemýšlela jsem o tom, s televizí jsem v kontaktu a uvidíme, jestli se povede něco vymyslet," svěřila po přehlídce brněnských návrhářů v rámci veletrhů Kabo a Styl, kterou moderovala.

"Sama mám jejich módu ráda, zrovna mám na sobě šaty od Miroslava Michaela Knota, který je vždy ochotný mi nějaké půjčit, když v Brně cokoli moderuji. Už zná mé míry a trefí to vždy na první dobrou," byla svým modelem nadšená Sandra, která v našem videu vyprávěla i o tom, jak s dětmi strávila léto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám