Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Foster a jeho manželka Katharine McPhee Foster minulý týden při tragické autonehodě přišli o chůvu jejich dvouletého syna Rennieho. Yadira Calito podlehla zraněním, která utrpěla minulou středu v San Fernando Valley poté, co byla sražena vozidlem.

K nehodě došlo v autorizovaném autoservisu Toyota, když čtyřiaosmdesátiletá žena za volantem Toyoty RAV4 narazila do recepce. Seniorka Yadiru Calito srazila tak nešťastně, že zůstala zaklíněná pod koly. Řidička ji táhla ještě zhruba šest metrů, než ji vyprostili ven. Žena byla v kritickém stavu převezena do nemocnice, kde ji později lékaři prohlásili za mrtvou.

Podle policie seniorka chtěla vzít své vozidlo do servisu, ale omylem sešlápla místo brzdy plyn. Při nehodě byli zraněni další dva lidé, pracovníci servisu, u nichž se ovšem očekává úplné zotavení. Řidička prozatím nebyla zatčena.

Americká zpěvačka a kanadský hudební producent, u nichž Yadira Calito pracovala, byli úmrtím jejich chůvy zdrceni. Manželé dokonce minulý týden přerušili koncertní turné v Asii. Katharine vysvětlila, že se potřebuje vrátit domů, aby se vypořádala s rodinnou tragédií.

Reklama

Další články

Načítám