Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Xindl X před časem ohromil fanynky tím, že zhubl 20 kilo. Největší úznání ale tehdy dostal od své ženy Moniky. „Manželka viděla na Super.cz fotku Davida Guetty v plavkách a řekla, že chce, abych v padesáti vypadal taky takhle,“ svěřil se nám tehdy.

Manželství známého zpěváka jen kvete a spokojení manželé slaví 12 let od doby, co se dali dohromady. Svatbu měli o rok později. Zpěvák proto na internetu vyznal své ženě lásku a to pomocí hitu od Michala Tučného. „Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap,“ napsal zpěvák vlastním jménem Ondřej Ládek.

Dnes jsou manželé štatnými rodiči dvou děti. U dcery Alice to vypadá, že půjde ve stopách tatínka, protože se věnuje zpěvu. Syn Mikuláš se pro změnu našel ve sportu. Rodinka miluje Španělsko. Dobu covidovou trávili na Kanaráských ostrovech a dodnes si to nemůžou vynachválit. Celkem na ostrovech byli dva roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám